lördag 21 mars 2009

PROJEKT OCH BEBISMAGE =)

Nu kan jag i alla fall meddela att jag kommit igång med mitt lilla....hm stora...projekt..... och nu kan jag avslöja att det handlar om en "extreme bokhylle-maceover =)

Gårdagen ägnade jag åt att plocka ur alla böcker ur bokhyllorna (hur fasiken kan det få plats så många böcker i en bokhylla?)

Samtidigt passade jag på att rensa ur alla böcker som jag vet att jag aldrig kommer att läsa om....och likadant gjorde "guben" också....det blev tre fulla banankartonger!

"Guben" körde iväg dom till "Ta tillvara", så kan ju andra få glädje av dom istället för att dom ska samla damm hemma hos oss.

Idag har jag börjat måla hyllorna....(dom är i bok och ska naturligtvis bli antikvita =)ett projekt som kommer att ta sin lilla tid misstänker jag för det är svårt att få färgen att täcka, så det krävs nog ganska många lager färg.
Här kommer en "före-bild"....efterbilden får ni se så småningom.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Så måste jag få visa ett litet bildcollage på min lilla älskling =) .......ja, jag vet...jag är tjatig, men jag kan inte låta bli.

På bilderna sitter han och känner och "pratar" med sin mosters (alltså min andra dotter) bebismage.....ja ni läste rätt, jag ska bli mormor IGEN! *myser*

Ojojoj...tänker ni...nu blir hon ännu mer tjatig! *tihi*

Den nya lilla "knodden" ska komma i slutet av maj....så det närmar sig.


Hoppas eran helg är riktigt mysig och att vårsolen lyser på er.

PUSSEN & KRAMEN

måndag 9 mars 2009

ETT ISANDE INLÄGG

Nu har min dotter och hennes lilla goa son åkt hem till Göteborg igen *snyft* och det är så tomt efter dom. Vi har hunnit med mycket under de två veckorna som varit och jag har verkligen fått tid att rå om dom ordentligt. Det är så roligt att se hur den lille killen utvecklas, det händer verkligen mycket nu det märktes stora framsteg bara på de två veckorna dom var här. Jag längtar redan till att få se honom igen......kanske redan till påsk.....*hoppas*
****************************
Annars tryter inspirationen och lusten att fixa här hemma.....fortfarande.....så jag har inget nytt att komma med.....så jag pausar lite nu och återkommer när jag har något nytt att visa. Jag har planer...och väntar bara på att arbetslusten ska infinna sej =)
Under tiden får ni kika på lite roliga isformationer som jag fotade när jag var i stugan sist.
Naturen är verkligen en skicklig konstnär.







Ni får ha en underbar helg. Jag återkommer....snart,hoppas jag =)
KRAMIZ!