söndag 24 januari 2010

TACK FÖR MEJ!


Jag har insett att min förlorade inspiration aldrig kommer att återvända, så nu lägger jag ner min blogg.

Jag vill passa på att tacka er alla för alla fina komentarer jag fått under min bloggtid och jag vill också tacka för alla härliga inlägg och inspiration som jag fått genom era bloggar.


Jag kommer att kika in hos er ibland ändå...för intresset för inredning i den stil som finns i era bloggar har jag ju kvar, även om jag själv inte har något att tillföra.
Hoppas att ni får en skön vår!
Massa kramar från mej till er alla!

7 kommentarer:

♥ Pia..... sa...

Ja du så kan det gå..själv fortsätter jag nog ett tag till:)..men man vet aldrig när det sägger stopp..ha de gött ändå och hoppas du skriver någon liten kommentar och att du skriver VEM ...kram..Pia

Lockas lilla längtan sa...

Jag har precis kommit igång igen efter ett längre uppehåll! Det är så där med allt, att det går i vågor! Att det känns rätt för dig är huvudsaken och jag önskar dig lycka i framtiden!

Mvh Veronica

Lusthuset sa...

Så synd. Hoppas att vi ses i cyberrymden på något vis ändå och Lycka till med vad du nu förtar dig. Kram!

Hem och Harmoni Marie sa...

Så synd! Men jag förstår hur du menar, känns bloggen mest jobbig så är det ju inte kul att fortsätta.

Önskar dig allt gott och hoppas du tittar förbi hos mig emellanåt.

Kram Marie

Nordingården sa...

Tack snälla Solkatten för den här tiden, men så synd att du miste inspirationen, du som gillar inredning så mycket och har en sån hemstrevlig stuga! Men vem vet, en dag kanske du dyker upp igen, om än i annat sammanhang. Ha det bra så länge! Mari.

Nordingården sa...

Nej men hej, du är kvar här lite grann i af: ) men oj, jag prenumerar inte så jag visste inte de hAr annonsert för där nästa nummer, så spämnnade! Huh, jag hoppas de inte tar med en viss bild... bara lillastugan denna gång, inget fr huset i övrigt! Hoppas allt är ok med dig, ser fram emot våren och sommaren nu! MaRI.

Anonym sa...

What's up friends, fastidious article and fastidious arguments commented at this place, I am in fact enjoying by these.

Stop by my blog post: hemorrhoid treatments