tisdag 11 september 2007

NU ÄR JAG GLADARE.....=)

Nu har jag lämnat in min kamera i fotoaffären....och dom tror att det går att fixa den *jippi!*Men....det kan ta upp till en MÅNAD! innan jag får tillbaka den....hur ska jag överleva?
Nej...det är väl bara att stå ut och gilla läget......och hoppas att det går fortare.

~~~~~~

Jag kan ju inte lägga in några nya bilder, så ni får se lite gammal "skåpmat" istället.
Dessa bilder tog jag för två år sedan, på hösten. Dom är från en gammal fä´bod, som ligger här i närheten. Jag gillar gamla slitna hus, gamla lador och detaljer på och omkring dessa.


Några får bodde fortfarande kvar på fä´boden. Dom var väldigt trevliga och kom fram och hälsade på oss.

Köksfönstret på ena av stugorna.
En slipsten som stod lutad mot en vägg.

En gammal rostig "hasp" på en dörr. Jag tycker att rostigt järn är väldigt vackert.

Med dessa "höstbilder" önskar jag er en go´tisdag!

Kram å pöss!

13 kommentarer:

Birgitta sa...

Så trist för dej att vara utan kamera så länge, man har ju alltid kameran i tankarna och har den med. Men tack vare det så får vi se dina fina höstbilder, det är skön stämning i bilderna och vackert ljus. Gosiga får. Rost mot åldrat trä är snyggt. Ha det gott och kram på dej!

Guldkant På Livet sa...

Vilken tur att din kamera är trasig så vi fick chansen att se dessa härliga bilder fr fäboden!! Jättefina bilder ju!! Och vilka helt underbara får, så söta!! De gulligaste jag någonsin sett!! Och vilket vackert fönster! Håll, snart har du din kamera tillbaka! Mari.

Anonym sa...

Usch så trist att din kamera har gått sönder. Men å andra sidan fick vi ju titta på några underbara foton från tidigare.

Vilken underbar miljö och denna fäboden var hur vacker som helst. Jag har ju själv också en förkärlek till gamla slitna hus så jag sitter ju bara här och njuter.

Och dom små liven - fåren alltså - är ju hur söta som helst. Nästan så jag själv skulle kunna tänka mig att skaffa mig några stycken... hi hi !!!

Kram Kram
Carina

Lallis sa...

Jättefina bilder. Det är verkligen charmigt med gamla hus.
Hoppas att de lagar kameran lite snabbare. Det är så trist att bara vänta och vänta.
Vi har ett gammalt hus här i närheten som är en sommarstuga. Jag har aldrig sett någon där, men det syns tydligt att det är någon till och från. En gammal cykel som används ibland för den är flyttad på, ett gammalt handfat och kanna som står ute på ett gammalt träbord osv.. Är liiite sugen på att åka dit och fotografera för det är så fint:)
Kram Lallis

Hemma på Landet sa...

Det där var ju helt underbara bilder...Kramis

Dubbelörnen sa...

Vi är lika glada ändå, för dina arkivbilder är så härliga. Har samma förkärlek till gamla lador o gamla ting. Vår slipsten som fanns på gården ställde jag som villkor skulle bli kvar innan jag skrev på köpeavtalet *skrattar*.

WhiteVintageDreams sa...

Ååh...gammalt ÄR fint :).
Hoppas att du får kameran snabbt.
Kram

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Å vad fina bilder du visar! Verkligen trevliga hus och söta får:-)

Susanne

Uppe på vinden sa...

Stackars dig med kameran, men huvudsaken är ju att den kan fixas! Fina bilder med riktigt gammeldags känsla! Kram!

Elinsstuga sa...

Jag förstår din frustration över kameran. Men det blir säkert kul när du får hämta den, då har du ju hunnit tänka ut massor av spännande motiv:)
De här fädbodbilderna var ju underbara! Som på vykort eller ännu bättre. Sådana miljöer längtar jag ofta efter när vardagens stress blir för mycket..
Är det någon som bor bakom det där vackra fönstret tro..? Ha en trevlig helg!

Poppins sa...

Jättefina bilder som man blir glad av att titta på. Skönt att du kan få tillbaka kameran. Det är ganska dyrt att investera i en ny.

åsa sa...

Vilka fina bilder...o vacker miljö..
Skönt att kameran..går o laga =))))

Granne med Selma sa...

Detta var oerhört vackra bilder! Jag går smått igång på gråvita miljöer. Om jag skulle få för mig att göra nåt slags collage med vackra bilder, skulle jag kunna kontakta dig då och få använda dessa? Inte för att jag vet i dagsläget vad jag ska göra, men de var så oerhört fototekniskt fina!
Tack för underbar inspiration!
Kram