onsdag 26 november 2008

Vet ni vad jag ska göra i morron?
Jag ska åka till Göteborg och hälsa på min lille Albin =)
Åååå....vad jag har längtat.Trodde jag skulle kunna hålla mej till jul...men,nej det gick ju inte.
Så när min dotter föreslog att jag skulle komma ner igen, var jag inte sen att nappa.....
Det ska bli så roligt att se hur han har vuxit på en månad.

Lilla Hjärtat =)

~*~

Åsså nånting helt annat....lite pyssel som jag gjorde i helgen som var.

Jag fick en beställning på en tomtemor av en före detta arbetskompis......så här blev hon.......den första tomtemor jag tovat.

Tillägg: Jag såg att någon trodde att det var den första tomten jag tovat....det var det inte utan den första tomte-mor......tomtar har jag nog gjort ett hundratal, skulle jag tro =)

~*~

Nu får ni ha det så gott.....för det ska jag ha=)

MAZZA KRAMAR!!!!!!!

söndag 16 november 2008

HELGPYSSEL OCH LOPPISÄNGLAR

Go´sönda på er alla goa´männskor!
Jag tänkte bara visa vad jag pysslat med i helgen. Fick en släng av pysselsjukan som jag sett att flera av er andra också drabbats av....måste vara väldigt smittsamt!

Jag har gjort advents-tags av kartong. Jag klistrade på papper från en gammal postilla från 1800-talet ,som jag köpt för längs sen på loppis och stämlade på siffror. Stämplarna har jag köpt på Panduro.
Julklappsadresser. Kartong, wellpapp och handgjort papper köpt på ICA- Maxi. Detta är ett prov bara, men jag ska nog göra fler, för jag tycker att dom blev riktigt söta. Idén till dom fick jag faktiskt, när vi var på väg till Göteborg och stannade på ett matställe efter vägen. Där låg det paket i en gammal vagga, med liknande adresser på.....så jag tänkte att jag skulle prova och så här blev resultatet.


Hjärtan i kartong med samma gamla postilla-papper som advents-tagsen och

madonna-ängla-bilder på.
Ja, det var lite av vad jag gjorde i helgen.....men attacken har inte gått över än, så det blir mer pyssel framöver.

~*~

I fredags på väg till stugan svängde jag in på Tatillvara. Där hittade jag lite julpynt som jag ska ha i stugan. Vi har ju inte jul-pyntat där tidigare, men eftersom vi planerar glögg-fika nu, så behövs ju lite julsaker.


Det mesta jag hittade var "änglalikt" =)
Ett gammaldags änglaspel...jag tycker att det blir ett sånt trivsamt "plingande" av dom.
Sex stycken änglar i kartong att hänga up lite här och var.
Ett paket med ängla-servetter.
Och en rund advents-stake.....det enda som inte var "änglalikt", men jag tycker att den var ganska fin. Den ska naturligtvis dekoreras med mossa och annat.......andvent-tags kanske=)

Allt detta fick jag för 25 kronor....det var väl billigt!

~*~

Nu står sonen och hänger över mej och vill låna datorn.....så jag får väl avsluta för den här gången.

Ha en toppenvecka!

KRAMIZ!!!!!!

tisdag 11 november 2008

Hallå där! Nu är det långt emellan inläggen här......jag har liksom ingen inspiration.....SKÄRPNING Gunn!!!!!!!!
@@@@@
Helgen som var var regnig, grå och ruggig. Men det hindrade inte att vi åkte till stugan på lördagen i alla fall. För att få upp värmen, eldade vi i vedspisen....gissa om det var skönt!
Maken tog upp båten och jag grundmålade skåpet som jag köpte på loppis i somras.....så till helgen ska jag dit och måla igen.
Jag längtar efter att få klart allt i köket, så att vi kan bjuda dit våra vänner på glögg och fika i advent.....det är något jag drömt om sen vi köpte stugan, men det har aldrig blivit av.Men i år ska vi göra det!!!!! Det blir samtidigt en liten invigning av det "nya" köket.


En liten glimt av köket......hyllorna övanför diskbänken. Fler bilder från köket kommer så småningom.

Slut för idag....tack för idag!

PUSSÅKRAM =)

tisdag 4 november 2008

BEBIS.......IGEN!!!!!

Det har väl inte undgått någon att jag har blivit mormor.....och jag förstår om ni tycker att jag är tjatig. Men den här lille killen är det underbaraste som hänt mej, sedan mina egna barn föddes....så ni får faktiskt ha tålamod med mej om jag tjatar om honom =)


Jag har ju varit i Göteborg några dagar och träffat den lille prinsen för första gången. Så himla mysigt!!!!! Han är så go´att jag inte kan få nog av honom.Förstår inte hur jag ska stå ut tills jag får träffa honom igen......
Jag får nöja mej med att titta på honom på datorn, via en webb-kamera (som vi köpte till dom) och höra honom i telefonen, när min dotter ringer.......
**********************************
Jag måste också visa vad jag fick med posten idag.....ett paket från USA!
Det var från Helene som bor Californien och som jag fått kontakt med via bloggen som skickat dessa fina saker.........
........en söt blå nalle, en fotoram och ett kort med en fin vers och en sked på. Tack gulliga Helene för det.Nallen ska den lille gossen få ha när han hälsar på mormor och skeden kan han äta med när han blir större......och gissa vad som ska sitta i ramen.....ett foto på den lille, så klart =)
********************************
Ha en skön vecka!
Massa Kraaaaaamar till er alla!!!!!!!!